Okategoriserade

Familjen växer och söker Monterbyggare/Snickare

By 24 October, 2019 No Comments

Monterbyggare/snickare

Familjen växer och söker fler bra människor som vill jobba med oss! Just nu söker vi ytterligare monterbyggare/produktionspersonal till vår familj.

Vill du jobba med några av världens starkaste och mest spännande varumärken?

Vill du jobba med produktion, produktionsledning, montage och rigg av mässmontrar och events?

Du skapar beredningar, underlag och hanterar kommunikationen med vår interna produktionsapparat (snickeri, logistik och grafisk produktion). Vi har dessutom ett stort nätverk av externa partners och du ansvarar för att beställa material och köpa in delar av produktioner från våra leverantörer, exempelvis råmaterial, emballage, lackering, plåtdetaljer etc.

Vi tror att du tidigare har arbetat som event- och utställningsproducent alt. byggnads-, möbelsnickare eller haft en liknande roll. Arbetet ställer höga krav på god kommunikativ förmåga samt hög service nivå.

Rollen hos oss innebär att du har mycket varierande arbetsuppgifter och varje dag är olik den andra. Du kommer att hantera flera produktioner samtidigt vilket såklart också sätter krav på din flexibilitet och prioriteringsförmåga. Utmaningar som dyker upp längs vägen lyfts i arbetsgruppen och till din hjälp har du hela företaget att bolla idéer med. Det är viktigt att du är en tydlig kommunikatör samt en lagspelare.

Tjänsten är en heltidstjänst med 6 mån provanställning. Schemalagd obekväm arbetstid förekommer regelbundet. B-körkort är ett krav.

Du måste vara bosatt i Göteborgsområdet då arbetet oftast utgår från vårt huvudkontor och snickeri i Göteborg.

Skicka ansökan med ett personligt brev och CV till anders@one-more.se