One More Family AB inleder ett samarbete tillsammans med FILA / Medico Nordic för ett övertagande av logistikhanteringen i hela Norden – med start Juli 2017. Samarbetet rör lager, hantering samt distribution till återförsäljare runt om hela Norden.

FILA är ett världskänt sportvarumärke som grundades 1911 i Italien av bröderna Fila. FILA blev väldigt känt under 1970-talet. Stora affischnamn för företaget på den tiden var svenskarna Björn Borg och Ingemar Stenmark.

Idag är FILA känt världen över för högkvalitativ sportswear och visionen från tidigt 1900-tal lever vidare.

Henrik Johansson, säljchef FILA / Medico Nordics AB,
“Valet föll på One More Family då de har totallösningen som vi söker. De har logistiken, transporter men också event-/mässproduktion som vi har stor användning för. De har flera års erfarenhet utav varumärken som oss inom logistik. De är samtidigt nyfikna och väldigt anpassningsbara inför många speciallösningar som vi kräver på FILA. De har också ett otroligt engagemang i oss som kund och varumärke. Vi är väldigt glada att få börja  arbeta med One More Family.”

Anders Claesson, partner i One More Family AB,
“Vi är otroligt glada och stolta över förtroendet vi har fått från FILA, och vi ser fram emot ett nära samarbete och att få leverera en totallösning för FILA Nordic. Att vi även kan arbeta tillsammans med mässor och event, känns extra roligt.”

One More Family AB är inriktad på tredjepartslogistik, eventproduktion med egen distributionstrafik i hela Sverige. Bolaget har sitt säte i Borås med kunder som Brothers, Oakley, Red Bull, Stureplansgruppen, DRKN, Heineken, Live Nation, DHL Supply chain, Skullcandy och RayBan.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders Claesson, Partner One More Family:
Tfn: 0768 22 35 88
Mail: anders@one-more.se

Henrik Johansson,  Försäljningschef Fila Nordics:
Tfn: 070 109 61 53
Mail: h.johansson@medico.eu