L.Brador Workwear och One More Family ingår samarbete kring
arbetskläder och varumärkesaktivering.

L.Brador går in som sponsor till One More Family och kommer förse hela företaget med arbetskläder för både logistik och eventproduktion. One More Family och L.Brador kommer även att arbeta tillsammans med mäss- & eventaktivering, där L.Brador nu kommer öka sin närvaro.

L.Brador Workwear utvecklar arbetskläder för professionella användare inom bygg, entreprenad och industri. Tillsammans med slutanvändaren arbetar L.Brador Workwear för att utveckla designade arbetskläder inom premium-segmentet. L.Brador Workwear har bland annat gjort sig kända genom att utveckla innovativa funktioner, såsom stretch i arbetskläder – en innovation som revolutionerat en hel bransch och gjort vardagen rörligare för byggare och industriarbetare över hela världen.

L.Brador Workwear är ett varumärke inom premium workwear och ägs av
Skydda Protecting People Europe AB.

Jonas Ivarsson, Head of Marketing & Brand, L.Brador Workwear

Tillsammans med One More Family skapar vi en riktig win/win-situation för oss båda. De ställer höga krav på sin utrustning och med vårt sortiment av premium workwear kommer de kunna tackla alla hinder de ställs inför – dag ut och dag in. Genom att klä One More Family kommer de även vara en del i utvecklingen av marknadens bästa workwear-sortiment. Då de arbetar inom en bransch som ställer höga krav på smidighet och passform kommer deras löpande feedback vara ovärderlig för oss.

Tillsammans med One More Family kommer vi även arbeta med mässaktiveringar och events på den europeiska marknaden. Första tillfället blir redan under hösten 2017. 

Anders Claesson, Partner, One More Family AB

Vi blev otroligt glada när L.Brador kontaktade oss för ett samarbete, speciellt då vi har arbetat i deras kläder i många år innan. Kläderna är fantastiska och håller en enormt hög kvalité.

Vi är väldigt stolta att få representera L.Brador i både vår logistikverksamhet och event-produktion. Extra roligt kommer det bli att få arbeta tillsammans med dem med produktutveckling och att de kommer lyssna på vår feedback. 

One More Family AB är inriktad på tredjepartslogistik, eventproduktion med egen distributionstrafik i hela Sverige. Bolaget har sitt säte i Borås med kunder som Brothers, Oakley, Red Bull, Stureplansgruppen, DRKN, Heineken, Live Nation, DHL Supply chain, Skullcandy, L.Brador och RayBan.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders Claesson, Partner One More Family AB:
Tfn: 0768 22 35 88
Mail: anders@one-more.se

Jonas Ivarsson,  Head of Marketing & Brand, L.Brador Workwear
Tfn: 070 6770027
Mail: jonas.ivarsson@skydda.se